ADE 18 OKTOBER – HET SIERAAD – O.W.A.P.

Meubel Stukken & FUSE Communication present:
O.W.A.P. intiem ADE Special Zaterdag 18 oktober 2014 Het Sieraad Amsterdam

Koop je kaarten hier!

Bij “The International All-Star Acid Edition” van O.W.A.P. in april zijn de voegen keihard uit de Gashouder getrild door toedoen van o.a. TODD TERRY en ‘Master at Work’, KENNY DOPE, met groot machtsvertoon en ouderwetse spring-voor-je-leven beats. Volgens velen de allerbeste O.W.A.P.-editie tot nu. Kunnen we daar nog overheen…UITERAARD! Daar halen de acidkastanjes voor uit het vuur! Hoog tijd om opnieuw die tijdmachine in te duiken voor gewenste O.W.A.P.-intimiteiten in HET SIERAAD. Vorige ADE is er geen Owapper voor het zingen de Acidkerk uitgegaan. Wordt het dit jaar nog intiemer? YES!

Op 18 oktober 2014 hebben we de nodige primeurtjes! In de “THE STARSTUDDED SUPERSOUND ARENA” niemand minder dan DARREN EMERSON (UK) met zijn eerste classics set ooit! De originele DJ en ex-lid van UNDERWORLD en medeverantwoordelijk voor één van de grootste danceclassics aller tijden “Born Slippy”! En we gooien er een flink schepje bovenop met meneer ‘Mary Go Wild’, GROOVEYARD! De 1e classics set in 7 jaar van de man alsoknownas SECRET CINEMA ter eren van zijn 1e live optreden, 20 jaar geleden bij Club Risk! Beiden halen dus niet vaak ouwe acidkoeien uit de sloot, maar tijdens ADE vliegen ze ‘oerend’ hard en loeiend de sloot uit! De tempel van extatisch acidgeluk wordt opgewarmd en klaargemasseerd door de publiekslievelingen en O.W.A.P. huishousedj’s RISKSOUNDSYSTEM. Dit alles uiteraard niet zonder toeziend oog van vaste gastvrouw en levende acidsirene MC MISS BUNTY.

Genoeg? Natuurlijk niet! “THE GLAMOUR GARAGE GLITZ EXPERIENCE” (kleine zaal) is een ode aan de soulvollere Chicago House-klanken! De levende legende DJ TERRY HUNTER is ‘backbydopedemand’ weer terug! DJ/Nachtegaal RON CARROLL sluit ook aan om het Chicago sausje nog dikker en romiger te maken met een house/disco set en waarschijnlijk wat toonladderavontuurtjes! Naast deze legendes van weleer, bestijgt ook Studio 80 resident en legende in wording ALEX SALVADOR het podium.

SAVE THE DATE… De keus is aan jou: balen als een stekker of compleet uit je stekker!
De kaartverkoop begint op 7 september 2014 via OWAP.DJ, de O.W.A.P. Facebook pagina en via meubelstukken.nl

AAAAAAAAAAAAACCCCCCCCCCIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O.W.A.P. INTIEM ADE SPECIAL
Zaterdag, 18 oktober 2014
Het Sieraad, Postjesweg 1, Amsterdam
23.00 – 05.00 uur

Line-up:
“THE STARSTUDDED SUPERSOUND ARENA”
DARREN EMERSON (Underworld) (London, UK)
GROOVEYARD (Secret Cinema)
RISKSOUNDSYSTEM (20 years of Club Risk)
Hosted by ‘The Dutch Diva Of Dance’ MISS BUNTY

“THE GLAMOUR GARAGE GLITZ EXPERIENCE – Chicago Special”
RON CARROLL (Chicago, US)
TERRY HUNTER (Chicago, US)
ALEX SALVADOR

Koop je kaarten hier!