Naast onze totaalconcepten in de clubscene werken wij ook voor het bedrijfsleven. Entertainment is een integraal onderdeel geworden van merkbeleving. Mensen willen vermaakt worden. Meubel Stukken biedt een podium dat mensen de ideeën en de boodschap laat ervaren.

Een merk kan bij ons zijn ware gezicht aan de juiste doelgroep laten zien. Op een unieke wijze kunnen wij de belevingswereld van A-merken en de consument laten overvloeien. Wij hebben de kracht en de ervaring om met een specifieke en vaak verwende doelgroep te communiceren.

Een evenement bestaat uit sfeervolle, intieme momenten waarbij mensen zich vermaken. En het geheim van een fantastisch, gedenkwaardig evenement ligt hem in de combinatie van traditie en originaliteit: het verwachte en het onverwachte.

Dit neer kunnen zetten is een kunst, en bovendien brengt het organiseren van een evenement altijd veel stress met zich mee. Meubel Stukken kan deze zorgen uit handen nemen.

Wij organiseren evenementen voor de meest uiteenlopende bedrijven, van behoudend totextravagant. Wij willen de mensen raken. De balans tussen het verwachte en onverwachte ligt voor iedereen anders. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten wat de stijl, smaak en wensen zijn.

Sfeer is ons product. Sfeer wordt gecreëerd door een juiste smaak en stijl, een bijzondere omgeving en heerlijk eten. Voorwaarde voor een goede sfeer is echter dat er met kwaliteit gewerkt wordt en dat alle onderdelen van het evenement zorgvuldig op de wensen van de cliënt worden afgestemd.

Alle zintuigen moeten worden verwend. Daarom hebben wij veel oog voor detail. Niet alleen het merk, maar ook de ingrediënten moeten van hoogstaande kwaliteit zijn.

Ten slotte: wij werken altijd met creatieveen eerlijke ambachtelijke partijen.