KIKKENSTEIN #1 KWAKU CLUB @ KWAKU SUMMER FESTIVAL
16 JULI t/m 7 AUGUSTUS – NELSON MANDELAPARK

Langs een geijkt pad lopen, brengt weinig spanning, dus bewandelen we al weer voor de 3de keer het pad naar het Kwaku Summer Festival!
Met eten, drinken, tropische gezelligheid, dansen op muziek uit alle windstreken en van alles wat je nog meer van ons gewend bent!

Tropische taferelen dus met een dikke schep Meubel Stukken-saus!

En kom je ons opzoeken in  KIKKENSTEIN #1 KWAKU CLUB, dan kan je daar aan de bar een kaartje voor Valtifest ‘On Fire kopen met maar liefst €10,- korting! (€34,50 ipv €44,50) Bij 5 kaartjes krijg je er ook nog een fles Djogo bij!

Kikken!

Koop hier je kaartje(s) voor het Kwaku Summer Festival

Dit zijn de data van Kwaku Summer Festival
Weekend 1: 16 & 17 juli
Weekend 2: 22, 23 en 24 juli (Roze Zondag)
Weekend 3: 30 & 31 juli
Weekend 4: 5, 6 en 7 augustus

Hoe kom je op Kwaku Summer Festival?
OV: Vanaf het Station Bijlmer lopen bezoekers in een kwartier door het winkelcentrum De Amsterdamse Poort naar het festival terrein. Voor de directe buslijnen 29, 61, 137, 158, 175, 177 en 300 geldt uitstappen op halte Foppingadreef.

Auto: Er is dit jaar een bezoekersparkeerplaats van 7 euro voor de gehele dag.

Als de bezoekersparkeerplaats vol is dient men zoveel mogelijk gebruik te maken van de parkeergarages. Daar staat de auto veilig en loop je geen kans op een boete. De parkeergarages liggen op loopafstand van het Bijlmerpark.

Entree
De toegangsprijs voor het Kwaku Summer Festival is ONLINE € 5,– per dag inclusief servicekosten. Aan de deur kost een kaart € 6,- (inclusief servicekosten) aan de deur.

Lees meer informatie voor bezoekers op http://kwakufestival.nl/bezoekers

 plattegrond-100-standhouders