Manifesto is het jaarlijkse maatschappijkritische bacchanaal van Meubel Stukken en vindt plaats op 3e kerstavond, 27 december in clubhuis Paradiso.

Manifesto kijkt terug op de thema’s die de gemoederen het afgelopen jaar heeft beziggehouden en baseert daarop het thema en de dresscode van het feest.

De shows en het decor zijn overweldigend en outfits van de bezoekers zijn niet alleen extravagant en over de top, maar ze zetten je ook nog eens aan het denken.

De thema’s van Manifesto waren oa Manifesto Disaster, Manihoesto (2006), Moneyfesto (2007), Antifesto (2010), Artifesto (2011), I ❤ Festo! (2012), het surrealistische ‘Magnifiesto’ (2013), Manifesto: Help de Russen Komen! (2014), Manifesto ‘The Orgy ‘in 2015 en Manifestôôh in 2016

Een kleine opsomming van de artiesten, DJ’s en performers, die aan Manifesto hebben meegewerkt: Joost van Bellen, the Glimmers, Punks Jump Up, Tom Trago, Disc Twins, Wannabe a Star,  Tommie Sunshine, Junkie X,  Miss B-have, Studio Bas Kosters, Wink, Andrey Bartenev, Nepco, Leonard van Munster, Ellen ten Damme, Meranthe van Amersfoort, the Original Candy Girls, Spank Spank, House of VineYard.

www.ilovemanifesto.nl

Voor Manifesto wordt nog ouderwets een uitnodiging via de post verstuurd. De postmailing lijst is voorlopig gesloten voor nieuwe aanmeldingen. Als je op onze postmailing lijst wilt komen te staan zodra daar weer ruimte beschikbaar komt, dan kan je wellicht een mail sturen naar info@meubelstukken.nl.