O.W.A.P. INTIEM – ‘THE SUPADUPA HOUSE GODS EDITION’ ZATERDAG 26 NOVEMBER

HERE WE GO AGAIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DJ Remy’s 5 uurs set 

Al vanaf de allereerste uren is Remy vaste resident bij O.W.A.P. Meestal is hij de succesvolle afsluiter en een enkele keer heeft hij opgewarmd, maar nu is het tijd, dat hij eens kan laten horen hoeveel noten hij op zijn zang heeft met deze unieke 5 uurs set. We hebben voor hem de 2e zaal gereserveerd, er staat een geweldige geluidset en hij kan onder het goedkeurend oog van Tante Smiley vanaf 24.00 lekker zijn eigen ding doen. Een van DJ Remy’s grootste bewonderaars is Luscious Linda Lampekap. Die twee werkten al samen in 1990 in de legandarische club RoXY! Zij zal weer op onnavolgbare wijze de lichtset bedienen voor Remy. Neem allen toeters en fluitjes mee om hem van hoogtepunt naar hoogtepunt te schreeuwen!

 

De 5 favoriete Acid House tracks van Todd Terry

Op de O.W.A.P. facebook pagina hebben we 5 all-time favoriete tracks van Todd Terry gepost. Deel jouw mooiste Acid House plaat, waarvan je de tintelingen weer door je lijft voelt gaan, als je eraan denkt, met Todd!!! Dan stellen wij een Top 10 samen van de meest geposte Anthems, die gedraaid moeten worden.

Can You Feel It!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADE hebben we overgeslagen om een maandje later keihard terug te slaan! In een nieuwe INTIEME locatie, maar met gouwouwe bekende namen. Het decor van de smiley’s, stroboscoopeffecten en O.W.A.P. INTIMITEITEN is deze keer: DE MARKTKANTINE. De legende der legendes en tevens publiekslieveling is terug!!!! We hebben het over niemand minder dan TODD THE GOD TERRY en de uitvinder van ACID HOUSE himself DJ PIERRE is er ook nog eens bij! 2 superdikke en moddervette headliners van formaat! Beide hebben O.W.A.P. al eens eerder of vaker volledig op haar kop gezet en de boel ondersteboven gedraaid. Dat belooft dus wat!

Uiteraard is een O.W.A.P. niet compleet zonder lokale helden die house, techno en acid hier als eersten aan de man en vrouw brachten, onder andere vanuit de RoXY. DJ REMY doet speciaal voor deze keer een all-nighter in de 2e zaal. Dit is volledig zijn domein, waarin hij je meeneemt in een reis door 30 jaar house en techno. Muzikaal smullen geblazen! Houselegende in wording BENNY RODRIGUES is ook weer terug op veler verzoek om de grote zaal af te sluiten! Benny kennende, zal dat dus afbreken worden. De herstelwerkzaamheden aan het gebouw zijn ingecalculeerd! Dans er dus vrolijk op los. De opwarmer van de acid hitsigheid is ERIC DE MAN, die alles kan!

Trek je zweetbandjes, acidfluitjes, glowsticks en alles wat pijn aan je ogen doet van felheid in kleur maar weer uit de kast…
En haal als de wiedeweerga hier je kaartje. De capaciteit in de Marktkantine zeer, zeer, en zeer beperkt!

HERE WE GO AGAIN!!!!!!!!!
A NIGHT YOU WON’T REMEMBER, BUT YOU’LL NEVER FORGET!!!

MEUBEL STUKKEN PRESENTS:
O.W.A.P. INTIEM – THE SUPADUPA HOUSE GODS EDITION
Zaterdag, 26 November 2016
De Marktkantine, Jan van Galenstraat 6, Amsterdam
22.00u – 05.00u

TODD TERRY (New York, US)
DJ PIERRE (PHUTURE, Chicago, US)
BENNY RODRIGUES
REMY
ERIC DE MAN

Hosted by: The Dutch Diva of Dance MISS BUNTY & THE ORIGINAL CONFETTIMAN

Tickets (ex. vvk): (Early Bird uitverkocht) Acid Bird: € 34,90
www.owap.dj
facebook.com/originalwarehouseacidparty