OVERNAME VALTIFEST / VAULT EVENTS NEEMT ORGANISATIE VALTIFEST 2017 OVER

Het verheugt de curator te kunnen melden dat hij een akkoord heeft bereikt over een overname van de activiteiten van Valtifest B.V.

Vault Events – een bekende naam in de evenementenbranche – neemt Valtifest over. Vault Events doet dit namens een groep vrienden die het festival een warm hart toedraagt. Omdat zij het bijzondere karakter van het event wil behouden en verwacht er nog mooie edities aan toe te kunnen voegen. Het voorgaande betekent dat de Artifarti-editie van 2017 onder de nieuwe leiding invulling zal krijgen. Alle gekochte kaarten blijven geldig en er is geen restitutiemogelijkheid.

Door de korte termijn waarop deze overname tot stand is gekomen wordt de 2017-editie waarschijnlijk kleiner en op een andere locatie gehouden dan men gewend is. Meer informatie hierover wordt binnenkort bekend gemaakt via de gebruikelijke communicatiekanalen van Valtifest. Vault Events hoopt hiermee de kaarthouders van Valtifest tegemoet te komen.

Namens de nieuwe organisatie: “Wij gaan er alles aan doen om Valtifest 2017 tot een fantastisch evenement te maken en er voor te zorgen dat het de kwaliteit, uniekheid en gekte behoudt waarmee het ooit tot een van de belangrijkste festivals is geworden. Valtifest hoort bij Amsterdam en zal daarom ook in de toekomst traditiegetrouw het feest zijn dat het festivalseizoen afsluit. Hierna gaan wij ons richten op Valtifest 2018.”

De curator wenst jullie een mooie festivalzomer toe!