RED BULL STUDIOS PRESENTS PLAYROOMS! EEN ODE AAN DE LEGENDARISCHE NEDERLANDSE CLUBCULTUUR &  ULTIEM EERBETOON AAN LEGENDARISCHE AMSTERDAMSE CLUBNACHTEN.

Amsterdam kent een rijke party historie, waar Meubel Stukken natuurlijk trots deel van uit maakt, door onder andere haar roots in de Amsterdamse club RoXY en meer. Tijdens het ADE 2014 eerde Red Bull voor het eerst deze roemruchte nachten met een uniek project en vroegen daarbij onze bijdrage. Op de Amsterdamse Wallen werd een voormalig bordeel afgehuurd en in alle peeskamers werden kleine feestjes georganiseerd door vier van de meest aansprekende clubs en legendarische feesten uit het verleden, met een internationale line-up van DJ’s die in die tijd over de dansvloeren regeerden. Denk aan de theatrale acts en collectieve gekte in de RoXY, de zowel decadente als multiculti-avonden van Speedfreax en de jaarlijkse terugkeer naar al de ongein van die beginjaren met O.W.A.P. Ook was er een ruimte ingevuld door Mayday en haar Club iT.

Op donderdag15 oktober tijdens  het Amsterdam Dance Event 2015, eerde Red Bull Playrooms, met Meubel Stukken als host,  wederom  het verleden, heden en toekomst van de invloedrijke Nederlandse clubcultuur in een monumentaal pand aan de Raamgracht. Niemand minder dan het beruchte DJ duo Kenny  Dope en ‘Little’ Louie Vega kropen als het duo Masters At Work achter de decks. Zij werden bijgestaan door DJ Pierre, Joost van Bellen, De Sluwe Vos en Beesmunt Soundsystem.