Speedfreax is een van de grootste Meubel Stukken successen ooit.

Van 1997 tot 2003 werd Speedfreax maandelijks gehouden, eerst in Club de Ville op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam, later in de Now & Wow in Rotterdam. Beginnend met bezoekersaantallen van rond de 500 in Amsterdam groeide Speedfreax in Rotterdam in korte tijd naar aantallen van 4000 met nog eens 8000 voor de deur. Dit leverde natuurlijk lange files op, waarbij het verkeer in de Maastunnel vastliep.

Na 9 jaar radiostilte keerde Speedfreax op zaterdag 30 november 2013 terug in de Rotterdamse Maassilo en daarna ook in de nieuwe hotspot Annabel.

Sinds januari 2016 doet Speedfreax tijdens de Amsterdam Fashionweek mode getinte feesten in de Westerunie op het Westergasfabriek terrein.

Behalve razend populair is Speedfreax ook heel bijzonder. Speedfreax is een serie van multi-cross-culture feesten, waarbij muziek, beeldende kunst, culinaire kunst, dichtkunst en mode elkaar aanvullen. De muziek is de belangrijkste factor: Speedgarage, UK garage, 2step, breakbeats, Afrohouse en andere zwarte en vooral baanbrekende klanken zorgen voor de ultieme en hipste mengelmoes aan kleuren en soorten mensen. Speedfreax is cutting edge, opwindend, modebewust, positief, glamourous en uitzinnig.

Ook in de toekomst blijft Speedfreax  staan voor de wildste entertainment en de mooiste aankleding. En de dj’s zullen, met een knipoog naar vroeger, ervoor zorgen dat ook nu niemand onbezweet terug keert van Speedfreax!

Speedfreax DJ’s: Gomes, Vanbellen, ‘Groovemaster’ Johnson, EZ, Artful Dodger, Monki, Ramsey & Fen, Full Crate, Steve Boomselecter, Jermaine S., Tuff Jam, Luck & Neat, Team Ullie, Miss Bunty, MC Vin-E, MC Spyder.

www.speedfreax.com
Speedfreax Facebook