OVERNAME VALTIFEST / VAULT EVENTS NEEMT ORGANISATIE VALTIFEST 2017 OVER

Het verheugt de curator te kunnen melden dat hij een akkoord heeft bereikt over een overname van de activiteiten van Valtifest B.V.

Vault Events – een bekende naam in de evenementenbranche – neemt Valtifest over. Vault Events doet dit namens een groep vrienden die het festival een warm hart toedraagt. Omdat zij het bijzondere karakter van het event wil behouden en verwacht er nog mooie edities aan toe te kunnen voegen. Het voorgaande betekent dat de Artifarti-editie van 2017 onder de nieuwe leiding invulling zal krijgen. Alle gekochte kaarten blijven geldig en er is geen restitutiemogelijkheid.

Door de korte termijn waarop deze overname tot stand is gekomen wordt de 2017-editie waarschijnlijk kleiner en op een andere locatie gehouden dan men gewend is. Meer informatie hierover wordt binnenkort bekend gemaakt via de gebruikelijke communicatiekanalen van Valtifest. Vault Events hoopt hiermee de kaarthouders van Valtifest tegemoet te komen.

Namens de nieuwe organisatie: “Wij gaan er alles aan doen om Valtifest 2017 tot een fantastisch evenement te maken en er voor te zorgen dat het de kwaliteit, uniekheid en gekte behoudt waarmee het ooit tot een van de belangrijkste festivals is geworden. Valtifest hoort bij Amsterdam en zal daarom ook in de toekomst traditiegetrouw het feest zijn dat het festivalseizoen afsluit. Hierna gaan wij ons richten op Valtifest 2018.”

De curator wenst jullie een mooie festivalzomer toe!

Je hebt festivals en je hebt Valtifest. Het kleurrijke Amsterdamse Stadsfestival dat sinds 2007 elk jaar op de eerste zaterdag van september plaatsvindt op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ieder jaar weer een bijzonder thema met een daarbij passende uitzinnige dresscode. De thema’s tot nu toe waren: ‘Multicolour’, ‘Beestenboel’, ‘It’s a Religion‘, ’All in the Family’, ‘Next To Uranus’, ‘KAK!’, ‘De 7 Zonden’, ‘Wie je ook Tent’, en ‘On Fire!’ als laatste in 2016.

Valtifest biedt een podium aan uitzinnige creativiteit, gekte, aanstormende modetalenten, vernieuwende muziek en de broodnodige kunst- en vliegwerken.

Een kleine greep uit de enorme hoeveelheid namen van artiesten, bands en DJ’s, die op Valtifest hebben gestaan:
Major Lazer, 2 Many DJ’s, Lady Gaga, Big Freedia, de Jeugd van Tegenwoordig, EZ, Green Velvet, Erol Alkan, Chez Damier, Optimo, Miss B-have, Rene Hut, Erwin Olaf, Job Jobse, Joost Van Bellen, Tom Trago, Gorgon City, Boys Noize, Haus Of Sequana, Aeroplane, Dennis Ferrer, Andre Hommen, Tommy Sunshine, Wannabe a Star, Rahaan, DJ Sneak, The Magician, Zubrowka International, Bas Kosters, Surkin, Manga, ir Vendermeulen, Peaches, Zwart Licht, Busy P, Teenage Granny, Palmbomen, Danny Rampling, MC Kinky, Caspa, CSS, Gomes, Aux Raus, The Opposites, Doppelgang, Brodinski, Mr Wix, DJ An Dodeman, Memphis Maniacs, Nuno dos Santos, Cinnaman, Elias Mazian, Justin Robertson, WaFF, Baskerville, Fashion Pack, Yelle, Les Avant Nu, Riton, Junkie XL, KC the Funkaholic, Huoratron, Malle Pietje & the Bimbos, L-Vis 1990, Porno Pino, Graeme Park, Mightyfools, DJ Rush, Rey Rye, Nobody Beats the Drum, Miss Bunty, Whitey, Nepco, Chocolate Brown, Isis, Brutuzz, Roog, Danny Fernandez, Arthur Baker, Mr & Mrs Cameron, Nid & Sancy, Paul Jay, Elle Bandita, Craze, Bonaparte, Dio, Kutz, Krause, Typhoon, Man Like Me, LeLe, The Subs, Feadz, Crookers, Zombie Disco Squad, Kraak & Smaak, Razhel, Mike Mago, Kris Kross, Sluwe Vos, Melon, Michel de Hey, Benny Rodrigues, Joris Voorn en the Original Confettiman.

Op 9 september 2017 bestaat Valtifest 10 jaar en dan doen we er nog een flinke schep bovenop.
Kaarten voor  Valtifest 2017 “ArtiFarti”  zijn te koop  via www.valtifest.nl

Misschien hebben jullie al iets geroken, lieve vrije Valtifest vrienden. Er hangt al maanden iets in de lucht en die is er zwaar van. Want het is weer zover… Valtifest is in the Air!! Dus luchtalarm voor alle fans!
De Elementen vlogen ons om de oren de afgelopen jaren; in 2015 was het ‘Water’, in 2016 ‘Vuur’ en in een poep en een scheet is het alweer 2017 en zijn we aangeland bij Element nr 3 … ‘Lucht’.
Zonder lucht kun je niet leven, maar leven mét lucht is ook een kunst! Daarom geven we aan deze Valtifest editie de titel:

ARTIFARTI!!!
(handjes in de lucht, ArtiFarti Party People!)

Dit jaar viert Valtifest de Omgekeerde Wereld alweer voor de tiende keer!
En dat wordt natuurlijk geen storm in een glas water, maar nog meer dan jullie van ons gewend zijn, een wervelende show met artiesten uit alle windstreken.
Dus kom zaterdag 9 september uit je bubbel, steek je neus in de lucht en sluit je aan bij de eindeloze stroom levende kunstwerken, die blasé opstomen richting NDSM-werf. Aldaar blazen we het luchtledige Festivalland nieuw leven in.

De atmosfeer bij het CS zal zinderen, op de pont naar Noord is het feest al begonnen, de emoties dreunen over ’t IJ. In de verte doemt een bontgekleurde Fata Morgana op. Valtifest!

Laat daar de geest van je alter ego uit de fles, pak die Airguitar en wees TAFKAM, The Artist Formally Known As Me. Doe iets artistieks aan of juist iets beeldigs, verf je gezicht, kleur je nieuwe haircut en shine als de sterren die hoog aan de hemel staan. Wij schetsen je verbazing: Jij erbij, mooi schilderij! Walk like an Egyptian door deze kunstmatige wonderwereld. Kom als oude meester of rare kwast en creeer als God je eigen beeldenstorm.

Schrijf gedichten aan je moeder, bind ze aan je vlieger en laat die op op Valtifest. De mooiste, kunstzinnigste, grappigste vliegers winnen kunstzinnige prijzen. Jazeker, alle vliegers gaan op!

Valtifest staat ook dit jaar garant voor hemelse sferen en kunstzinnige figuren tegen de skyline van het NDSM, met natuurlijk uplifting muziek in alle hoeken, gaten, tenten en open airea’s.
Kom je bij ons in de Tralala, dan word je wie je bent!

Kiss the sky in de Zuurstoftent, zweef mee met de handlees-workshop of stay grounded en laat je tenen lezen.
Verander in een handomdraai je leven bij de Naakte Waarheid of laat alles lekker waaien met een Aroma-therapietje.

Valtifest trakteert:

Uiteraard zijn de barren goed gevuld, de dranken ijskoud en staat de frituur lekker te borrelen en is er genoeg ruimte voor iedereen. Maar als je geen zin hebt om in de rij te staan bij de muntverkoop, dan kan je in de voorverkoop alvast je munten kopen. Je krijgt dan een voucher, waarmee je op Valtifest je munten kan ophalen bij een van de speciale voorverkoopconsumptiemuntenafhaalpunten

Omdat Valtifest jarig is trakteren we! Als je 10 munten koopt krijg je er 1 munt gratis bij. Een voorverkoopconsumptiemunt kost dan nog maar € 2,65 ipv € 2,80

Voel je je V.I.P., dan kan je met je geld smijten in je eigen gehuurde fully serviced, fashionably furnished Bubble-tent. Stuur ons daarvoor een mailtje naar info@valtifest.nl, dan maken we een mooi prijsje voor je. Dit arrangement is voor maximaal 7 personen, en de prijs vanaf € 1500,00.

In deze onnavolgbare editie van Valtifest, met 10 jaar kunst en vliegwerk in de bagage, zetten we alles op zijn kop, omdat er maar een de laatste, de lekkerste en de (te) gekste van 2017 kan zijn, Kom je hart bij ons luchten en vier deze speciale editie met ons mee. Vlieg tussen de wolken langs onze eigen luchtkastelen, daar kan je opgelucht ademhalen. Sky high van de zon naar de maan, tot aan de sterren en terug, om vervolgens geheel opgepompt weer terug te keren naar de werkelijkheid.

Valtifest gaat vliegensvlug maar ook levenslang met je mee.

Valtifest ArtiFarti
Zaterdag 9 september
NDSM-werf, Amsterdam-Noord
12:00h tot 23:00h

Earlybird tickets €32,50 ex vvk, (uitverkocht)
Normal tickets € 39,50 ex vvk

Valtifest trakteert:
Buy 11 tokens in the presale for the price of 10.
€ 2,65 per token ipv € 2,80 at the venue.
Limited V.I.P. Bubble Tent arrangement available on request.

Check www.valtifest.nl for tickets, strict dresscodes & line-up
Dus koop snel hier je kaarten….

Go ArtiFarti Valtifest People!
Valtifest ArtiFarti