VOLGEND JAAR 10 JAAR VALTIFEST! BESTEL NU ALVAST JE VALTIFEST FENIXTICKETS!

De Fenix herrijst uit de as van Valtifest: On Fire en vliegt de weidse hemel in, op zoek naar Valtifeststerren van welleer en kuddes aanstormende festivaltalenten! Dus kun je nog feesten? Feest dan mee en bestel nu alvast je tickets voor Valtifest 2017. Een extra feestelijke editie van Valtifest, want dan vieren we ons 10-jarig jubeljubileum! Wie jarig is trakteert, daarom bieden we je de Valtifest Fenixticket aan voor slechts €27,50. Op=op, dus wees er snel bij en koop je Fenixticket via www.valtifest.nl/tickets

Maar dat is nog niet alles, want Meubel Stukken bestaat volgend jaar 20 jaar en dat vieren wij met het Meubel Stukken Jubeljaar. Dubbel feest dus! Kosten nog moeite zullen worden gespaard. 24/7 creatieve meetings staan gepland en ons pakhuis voor alle confetti barst bijna uit zijn voegen van de knaldrang. Meer info over de Jubeljarige festiviteiten volgen spoedig.

Valtifest On Fire! De officiële aftermovie

Daar is ‘ie dan, de enige echte officiële aftermovie van Valtifest On Fire! Met in de hoofdrol Terry Hunter & Mike Dunn, Tommie Sunshine, Dimitri, Joost van Bellen, een wandelende douche, een arsenaal aan steekvlammen, 200 kilo confetti, 2 ouwehoeren, een crematorium, een kokhalzend ei en natuurlijk een reeks verplichte slomobeelden. Ultiem kijkplezier gegarandeerd!

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Mocht je beeldscherm nog niet doorgebrand zijn na het kijken van die dekselse hete aftermovie, dan hebben we in onze gallery ook nog een vrachtlading vol spetterende foto’s voor je klaarstaan, geschoten door niemand minder dan Dennis Bouman en Sven de Ceuninck.

Bovendien vind je op onze Facebookpagina fotoalbums van Jupiler’s Raise The Bull, Photo4Freedom en Orangutan Rescue.