Meubel Stukken is een feestelijke explosie van positieve creativiteit, immer bij de pinken, altijd bij de tijd en omvallend van de hippigheid. Meubel Stukken organiseert spraakmakende en toonaangevende feesten, clubavonden, evenementen en festivals. Meubel Stukken is bovendien door de wol geverfd op het gebied van merkbeleving.

Meubel Stukken is ontstaan in december 1997 vanuit een ontembaar enthousiasme om het Amsterdamse uitgaansleven te laten bruisen. Club RoXY promotor Peter van der Meulen en club RoXY Creatief Manager Joost van Bellen gaven toen, als reactie op het in hun ogen ingedutte nachtleven het nu legendarische feest Speedfreax.

Tot op heden organiseert Meubel Stukken met tomeloze energie talloze stijlvolle en unieke evenementen voor 50 tot 15.000 mensen in binnen- en buitenland.

Meubel Stukken is tevens een razende reclamefabriek, een übercoole communicatiemachine en een daverende denktank voor merken, die klaar zijn voor originele ideeën en kakelverse, creatief hoogwaardige (bedrijfs)evenementen en campagnes.

Meubel Stukken eigen producties:

Valtifest, Manifesto, O.W.A.P., Ship Happens, Het Oud Hollandsch Acid Feest, Speedfreax, Brand in Mokum, Kikkenstein, Animal Farm, ShowYouAreAware Show, Bingo!, Plastic’, Zin.

Enkele Meubel Stukken producties in opdracht van:

Red Bull Playrooms, Club Filth, Studio Camping, Andy Warhol Club.